Dovolená na Jadranu po celý rok

Proč se situovat na Jadran? Těch důvodů je víc a kromě krásné přírody a teplého moře je to i vzdálenost z České republiky. K Jadranu míří každý rok tisíce obyvatel České republiky.

Není to daleko

Výraz „daleko“ je v souvislosti s cestou k moři relativní, protože všichni dobře víme, že naše země k žádnému moři nedosahuje, a tak k němu musíme popojet, nebo využít přepravu leteckou. Z České republiky je to nejblíže k moři do Itálie, Slovinska a Chorvatska, jinými slovy k Jaderskému moři neboli k Jadranu. Chcete-li se vypravit někam jinam, bude cesta mnohem delší, např. na francouzskou Riviéru, k Jónskému či Egejskému moři, k Černému moři nebo k pobřeží severní Afriky. Pochopitelně můžete vycestovat i k Baltu, který je relativně blízko, ale tamní moře je studené a pro letní rekreaci tudíž nepříliš vhodné.

krása Jadranu

Co se týče teplot mořské vody, je na tom velmi dobře právě Jadran, a proto sem také míří mnoho návštěvníků i z České republiky. Mimo to je na Jadranu překrásná příroda, nádherné vonící borovice, které mohou růst i na pobřežních skaliskách díky mělkému kořenovému balu, a samozřejmě úchvatný pohled na azurovou, někde až do zelena zbarvenou mořskou hladinu.

Jaderské moře

Můžete si tu zakoupit nemovitost

O nemovitosti na Jadranu je zájem nejen kvůli finančním investicím, které pro vás představují poměrně velkou jistotu, ale také proto, že je lze využívat pro celoroční rekreaci anebo je pronajímat. Chorvatsko je v tomto směru oblíbenou destinací a proto také mnoho obyvatel naší země míří právě sem a dává této zemi přednost před jinými přímořskými oblastmi. Navíc se tu i poměrně bez problémů domluvíte, i když neovládáte žádný světový jazyk. Pořídíte-li si tu nemovitost, můžete pak na vašem webu v sekci O nás https://www.najadranu.cz/o-nas/ lidem povyprávět o krásách tamní oblasti, přiložit fotografie a nějaké video a toto bude pro vás ta nejlepší reklama.