Generální úklid v domácnosti může začít u vestavěné skříně

Také patříte k lidem, kteří mají své věci (oblečení, sportovní potřeby, úklidové prostředky, hračky a obuv) na šesti různých místech v domě nebo v bytě? Není to nic neobvyklého, protože kdo nemá vestavěnou skříň, ten je obvykle nucen rozmýšlet, kam uloží to a to, a jak využije úložný prostor, který se mu naskýtá. K dispozici jsou obvykle menší šatní skříně v ložnici nebo v předsíni, posuvný šuplík pod postelí, regály polic ve sklepě nebo v garáži, plastové přepravky, kartonové krabice a další nádoby uložené na různých místech, kam se vejdou. Výsledkem je pak dokonalý chaos a vyznat se v tom všem je nesmírně únavné a někdy i nemožné.

šaty ve skříni

Pak se vám snadno může přihodit, že potřebujete rychle najít například potápěčské ploutve, protože vás kamarádi pozvou ke šnorchlování u moře, ale vy je nebudete schopni nalézt ani za hodinu, a tak nakonec unaveni a rozmrzelí svolíte k jejich koupi na nějakém e-shopu. Ploutve naleznete až o vánocích, kdy budete vybalovat vánoční ozdoby a zjistíte, že ploutve jste jimi zasypali ve volném regálu v garáži.

kočka ve skříni

Vestavěné skříně Stěn skříně umožňují konečně mít ve věcech pořádek a hlavně přehled. Jestliže totiž víte, že je vše na jednom místě, nebudete zmateně pobíhat sem a tam a systematicky buď prohledáte celý prostor, anebo si fochy předem popíšete a označíte. Hledání ploutví ve vestavěné skříni bude mnohem snazší.

Další výhodou tohoto řešení jsou posuvné dveře. Stačí jen lehce do nich https://www.kika.cz/shop/cs/kikacz/nabytek/loznice/satni-skrine drcnout, odsunou se na stranu a před vámi se otevře celý prostor, takže hned na první pohled snadno zjistíte, kde jsou košile, kde trička, kam dáváte ponožky, odkud vyprostit kravatu, a kam odložíte ten šnorchl s ploutvemi. A pokud si zvolíte vhodný dekor posuvných dveří, nejlépe v nějaké pastelové barvě ve světlém odstínu, bude to i překrásná a velice elegantní výzdoba vašeho interiéru.